پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم دیدار رمضانی هزاران نفر از دانشجویان کشور با رهبر انقلاب آغاز شد + فیلم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود سخنگوی دولت: با تجمعات غیرقانونی و هنجارشکن برخورد خواهیم کرد عراقچی: نامه ادعایی ترامپ توسط یکی از کشورهای عربی تحویل ایران داده خواهد شد تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقت‌نامه وین ایران، روسیه و چین در پکن درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی می‌کنند انتقاد دوباره اردوغان از جنایت‌های اسرائیل | رژیم صهیونیستی، لکه ننگ تاریخ بشریت رئیس دفتر زلنسکی: پس از موافقت روسیه مذاکرات آغاز می‌شود ۱۵۵ گروگان قطار مسافربری بلوچستان پاکستان آزاد شدند | ۲۲ گروگان گیر کشته شدند زمان پایان فعالیت شورای ششم شهر و روستا اعلام شد عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مشترک ۲۰۲۵ اتحادیه اروپا با هرگونه تلاش برای تغییرات جمعیتی در نوار غزه مخالفت کرد
سرخط خبرها

عراقچی در نشست خبری با همتای سوری: در کنار مردم و دولت سوریه بوده و خواهیم بود | مقامات آمریکا عقلانیت حداکثری به کار گیرند

  • کد خبر: ۳۰۱۰۲۹
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
عراقچی در نشست خبری با همتای سوری: در کنار مردم و دولت سوریه بوده و خواهیم بود | مقامات آمریکا عقلانیت حداکثری به کار گیرند
وزیر خارجه اظهار کرد که مذاکرات بسیار خوب ومثبتی با وزیر خارجه سوریه در مورد تحولات منطقه و روابط دوجانبه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی» و «بسام الصباغ» وزیر خارجه سوریه بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) پس از دیدار با یکدیگر در نشست خبری مشترک حضور یافتند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این نشست گفت: ما در کنار مردم و دولت سوریه بوده و خواهیم بود.

از یکپارچگی سوریه حمایت می‌کنیم

وی افزود: ایران از یکپارچگی سوریه حمایت می‌کند و هرگونه دخالت خارجی در ناامن‌سازی سوریه را محکوم می‌کنیم.

وزیر امور خارجه همچنین گفت: سرقت انرژی سوریه توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم.

برگزاری نشست جدید کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سوریه در آینده نزدیک

عراقچی در ادامه خبر داد که نشست جدید کمیسیون مشترک اقتصادی ۲ کشور در آینده نزدیک برگزار می‌شود.

باید اختلافات بین ترکیه و سوریه به صورت مسالمت‌آمیز حل و فصل شود

وزیرخارجه ایران در بخشی از صحب‌های خود در این نشست گفت: ما تاکید داریم که باید اختلافات بین ترکیه و سوریه به صورت مسالمت‌آمیز حل و فصل شود.

وی تاکید کرد: باید به تمامیت ارضی سوریه احترام گذاشته شود و حمایت از گروه‌های افراطی متوقف شود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما از گسترش روابط بین سوریه و ترکیه در جهت گسترش ثبات در منطقه حمایت می‌کنیم و شرط آن را رعایت احترام متقابل و رعایت تمامیت ارضی می‌دانیم.

پاسخ ما به تجاوز رژیم صهیونیستی در زمان و شرایط مقتضی و به شکل مقتضی انجام خواهد شد

عراقچی در پاسخ به سوالی در مورد پاسخ ایران به تجاوز ژیم صهیونیستی با بیان این که «ایران راهبرد خود را بسیار روشن به رژیم صهیونیستی و هر کس دیگری که به چشم طمع به ایران نگاه کند، در عمل ثابت کرده» تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد هیچ تجاوزی به خاک ما بدون پاسخ بماند. این را در عمل ثابت کرده‌ایم با عملیات وعده صادق یک و ۲. ایران خود را کاملا محق می‌داند که به این تهاجم پاسخ دهد و این بخشی از سیاست دفاعی ماست که به هر تهاجمی پاسخ دهد. این که چگونه و چه زمانی خواهد بود، پاسخ ما در زمان و شرایط مقتضی و به شکل مقتضی انجام خواهد شد. در این زمینه نه عجله و نه تعلل می‌کنیم. تصمیمات هیجانی و عصبی نمی‌گیریم و در زمان مناسب پاسخ می‌دهیم.

هرگز به زبان و سیاست فشار جواب نخواهیم داد

وی در مورد چگونگی تنظیم محاسبات آمریکا گفت: ما هرگز به زبان و سیاست فشار جواب نخواهیم داد این را در عمل ثابت کرده‌ایم. هر موقع از سوی آنها سیاست فشار حداکثری در پیش گرفته شده است، ما نیز سیاست مقاومت حداکثری را در پیش گرفته‌ایم.

وزیر خارجه با بیان این که «ما سیاست فشار حداکثری را به اعتراف خود آنها شکست داده‌ایم»، گفت: به آنها توصیه می‌کنیم به جای فشار حداکثری، عقلانیت حداکثری را به کار بگیرند. در این صورت احتمالاً جواب دیگری می‌گیرند.

تلاش‌های سیاسی ایران برای مقابله با تهاجمات رژیم صهیونیستی و توقف این جنایت‌ها در منطقه یک تلاش جامع بوده است

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در این نشست خبری در پاسخ به سوال یک خبرنگار سوری در مورد انجام تلاش مشترک و جمعی از سوی کشور‌های اسلامی برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه سوریه، لبنان و ... گفت: تلاش‌های سیاسی ایران برای مقابله با تهاجمات رژیم صهیونیستی و توقف این جنایت‌ها در منطقه یک تلاش جامع بوده است و ما این موضوع را در قالب رایزنی‌های دوجانبه و همچنین رایزنی‌های منطقه‌ای پیگیری کرده‌ایم و در این زمینه با دولت سوریه هماهنگ بوده‌ایم.

عراقچی افزود: ایجاد صدای واحد در جهان اسلام و عرب در این زمینه بسیار مهم است، بسیار مهم است که فشار بر رژیم صهیونیستی افزایش پیدا کند و معتقدیم که فشار‌ها تا حدود زیادی موثر بوده ولی قدری نبوده که جلوی جنایات رژیم صهیونیستی را بگیرد.

حزب‌الله مجدداً توانمندی‌های خود را سازماندهی کرده است

این دیپلمات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین با بیان اینکه واقعاً جای تاسف دارد که شورای امنیت سازمان ملل متحد نتوانسته به وظیفه خود که برقراری صلح است، عمل کند، چون آمریکا جلوی این موضوع را گرفته است گفت: ما از تریبون‌های بین‌المللی مواضع خود را مطرح می‌کنیم و بر توقف جنایت‌ها تاکید داریم ولی آنچه که تعیین کننده است میدان و مقاومت است، مقاومت در جریان است، حزب‌الله مجدداً توانمندی‌های خود را سازماندهی کرده و رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان زمین‌گیر کرده است.

رمز پیروزی حتماً و حتماً مقاومت است

عراقچی افزود: رمز پیروزی حتماً و حتماً مقاومت است و البته تلاش‌های سیاسی ما برای ایجاد صدا و سیاست واحد برای توقف این جنایت‌ها و انزوای رژیم صهیونیستی ادامه پیدا می‌کند و همانطور که اشاره کردم ما در این زمینه در هماهنگی مستمر با سوریه هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->